Skip to Main Content
LibGuides

Uudelle asiakkaalle

Tritoniasta

Tritonia on kaikille avoin tieteellinen kirjasto. Palvelemme ensisijaisesti korkeakoulujemme opiskelijoita ja henkilökuntaa, mutta kirjastokortin ja lainausoikeuden voi saada kuka tahansa tiedonhakija.

Kirjastokortti

Vaasan yliopiston ja Novian opiskelijat

Kirjastokorttisi löytyy Tuudo-sovelluksesta. Lataa sovellus, kirjaudu sisään ja luo kirjastokortti sovelluksessa. Muista luoda kirjastokortillesi PIN-koodi ja lisätä kortti Finna-tiliisi. Lue lisää sivulta kirjastokortti ja PIN-koodi.

Lue lisää Tuudo-sovelluksesta.

Muut opiskelijat ja henkilökunta Vaasan yliopistossa, VAMK:lla ja Novialla

Saat kirjastokortin täyttämällä kirjastokorttilomakkeen verkossa. Lomakkeelle kirjaudutaan HAKA-tunnuksilla. Saat kirjastokorttisi viivakoodin ja voit asettaa kortillesi PIN-koodin. Lopuksi lisäät kirjastokorttisi Finna-tiliisi. Lue lisää sivulta kirjastokortti ja PIN-koodi.

Muut asiakkaat

Saat kirjastokortin kun täytät kirjastokorttilomakkeen etukäteen verkossa. Sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi ja aktivoida kirjastokortti kirjaston asiakaspalvelupisteessä. Tämän voit tehdä aikaisintaan noin kolme päivää lomakkeen täyttämisen jälkeen. Lue lisää sivulta kirjastokortti ja PIN-koodi.

Opiskeletko etänä?

Suoritatko opintoja etänä tai opiskeletko avoimessa yliopistossa tai muualla sijaitsevissa koulutusohjelmissa? Olemme keränneet yhteen etäopiskelua ja kirjastopalveluita koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Saavutettavuusseloste Tillgänglighetsutlåtande