Skip to Main Content
LibGuides

Sosiaali- ja terveyshallintotiede

Kirjaston aineistot

Kurssikirjat ja lyhytlainat 

Painetut kurssikirjat ja lyhytlainat löytyvät kirjaston 1. kerroksesta. Kurssikirjojen laina-aika on 2 viikkoa. Jokaisesta kurssikirjasta on lyhytlainakappale, jonka voi lainata kolmeksi vuorokaudeksi. Lyhytlaina täytyy palauttaa kolmannen arkipäivän loppuun mennessä, myöhästymismaksu on 12 €. Keskiviikkona lainattu lyhytlaina erääntyy vasta maanantaina. 

 

Painettu tutkimuskirjallisuus 

Eniten käytetty tutkimuskirjallisuus ja uusin aineisto löytyy kirjaston 1. kerroksesta. Etävarastoon sijoitettuun aineistoon, kuten esim. muuhun painettuun tutkimuskirjallisuuteen sekä Novian ja Vamkin painettuihin opinnäytteisiin, voi tehdä varauksia Finnan kautta. Tritonian henkilökunta noutaa tilatut kirjat joka arkipäivä etävarastosta, jonka jälkeen ne ovat asiakkaan noudettavissa varattujen kirjojen hyllystä kirjastosta. Vaasan yliopiston painetut julkaisut ja opinnäytteet sekä erikoiskokoelmat löytyvät myös etävarastosta ja ne tilataan erillisellä lomakkeella.

 

Painetut lehdet 

Tritoniaan tilattujen painettujen lehtien tiedot löytyvät Finnasta. Sanomalehdet ja uusimmat aikakauslehdet löytyvät kirjaston 2. kerroksesta. Lehtiä ei lainata. Asiakkaat voivat kopioida haluamansa artikkelit kirjaston kopiokoneella. Vanhemmat aikakauslehdet sijaitsevat etävarastossa, josta henkilökunta noutaa ne asiakkaalle. Lehdet tilataan luettaviksi erillisellä lomakkeella. Vanhempia aikakauslehtiä ei myöskään lainata. 

 

E-aineistot

E-aineistoihin kuten e-kirjoihin, e-lehtiin sekä tietokantoihin on pääsy oman korkeakoulun Finnan kautta. Muista kirjautua Finnaan, jotta sinulla on pääsy e-aineistoihin. Linkit oman korkeakoulun e-opinnäytetöihin löytyvät Tritonian kotisivuilta.  

Käy kirjastossa


Tritonia, Vaasa   Kartta
Käyntiosoite: Wolffintie 34, 65200 Vaasa
Postiosoite: PL 331, 65101 Vaasa
Puhelin: 029 449 8258
Email: loans@uwasa.fi

Hankintalomakkeet - ehdota aineistoa hankittavaksi!

Saavutettavuusseloste Tillgänglighetsutlåtande